Stamboom


De genealogische informatie van de verschillende takken van de famile (van Huykelom) van de Pas wordt bijgehouden in Aldfaer, een computerprogramma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. De stamboom van onze familie is samengesteld op basis van zeer uitgebreid bronnenonderzoek, waarin Bruno van de Pas Romero uit Belgiƫ een vooraanstaande rol heeft gespeeld.

In de gecombineerde stamboom van de familie van de Pas en van Huykelom van de Pas zijn inmidels 2.362 personen geregistreerd. Klik hier voor een overzicht van de daarbij horende familienamen. De bewezen stamboom gaat in mannelijke lijn terug tot 1280. Een aantal andere bewezen lijnen, met familieleden van de West-Europese adel, gaan verder terug.

De stamboom is uitsluitend toegankelijk voor familieleden die in het bezit zijn van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Hebt u deze nog niet, dan kunt ze aanvragen op de manier zoals onderaan op deze pagina is aangegeven.

Hebt u nog geen inlognaam en password dan kunt u die middels ons contactformulier aanvragen onder vermelding van:

1. voornaam (en)
2. roepnaam
3. achternaam
4. volledig postadres
5. telefoon nummer
6. e-mail adres
7. voornaam(en) vader
8. achternaam vader
9. voornaam(en) moeder
10. achternaam moeder

Als u al deze 10 gegevens hebt gemaild krijgt u, nadat het bestuur de gegevens heeft gecontroleerd, van ons een wachtwoord en gebruikersnaam toegezonden en nemen we u op in het adressen bestand van de Stichting Familie van Huykelom van de Pas.