Uw bijdrage

De Stichting Familie van Huykelom van de Pas is geïnteresseerd om haar archief met relevante documenten en informatie uit te breiden.

Hebt u geschriften, schilderijen, foto's etc die betrekking hebben op onze familie of op de Heerlijkheid Sinoutskerke en Baarsdorp, dan komen wij graag met u in contact. Stuur ons dan een bericht via de contact pagina.

U kunt ook de contactpagina gebruiken om u te laten toevoegen aan ons familieboek, als u de naam (van Huykelom) van de Pas draagt en hier nog niet in voor komt.

The van Huykelom van de Pas Family Foundation (Stichting Familie van Huykelom van de Pas) in interested in obtaining information concerning the Lordships of Baarsdorp and Sinoutskerke or concering unknown relatives. If your name is van de Pas/van de Pasch /van den Pasch etc. and your details are not published in our family publication we’d like to get to know you. Please contact us via the contact page.


Word vrijwilliger / be a volunteer

Als u interesse hebt om iets te doen binnen de Stichting Familie van Huykelom van de Pas komen we graag met u in contact. U kunt zich aanmelden via onze contact pagina.

If you’d like to become active in the van Huykelom van de Pas Family Foundation please let us know by using the contact page!